close

This site uses cookies and similar technologies to improve the experience of our webshop. By using this site you agree to the use of cookies.  [ PRIVACY STATEMENT ]

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

TG V50D

34 900 Ft‎

Kivételesen erõteljes hangzás, amely sohasem válik tolakodóvá ez a TG V50d és TG V50ds mikrofonok lényege. A letisztult forma és strapabíró felépítés alkalmassá teszi színpadi használatra, kiváló hangzása révén pedig megbízható és nélkülözhetetlen társ a TG V50d. Ez az új meghatározó színpadi standard. Akár próbateremben, akár bármilyen méretû színpadon használjuk, a dinamikus TD V50d kiváló énekmikrofon élõ fellépésekhez. Feltétlenül meg kell említeni kiegyenlített hangzását, amely erõteljes és természetes is egyben, széles teret biztosító kardioid iránykarakterisztikáját, alacsony gerjedékenységét, az egész sorozatra jellemzõ kiváló fogást, strapabírást és kivitelt.
A TG V50d lenyûgözõen egyszerûen használható, csak be kell dugni, bekapcsolni a felüláteresztõ szûrõt és máris készen áll. Ezek az elõnyök teszik nyerõvé szólóénekesek és vokalisták között minden stílusban éppúgy, mint a professzionális kölcsönzõ cégek és hangtechnikusok körében.
A TG V50d kapcsolóval is kapható, ez a TG V50ds. A kapcsolót, amely süllyesztett kivitelû, rögzíteni lehet és kapcsoláskor nem kattan.
Finomhangolt légtér a membrán mögött a szabad membránrezgés és a megnövelt mélyhangátvitel érdekében
Magas rezonátor a magas frekvencia tartományának növelésére
Speciális hangnyílások a gerjedékenység csökkentésére

Write a review

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

Related Products