Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Azumi AZ-S2 RE fuvola - nyitott billentyűk

AZS2RE

Nyitott billentyűk, C-láb, E-mechanika, Offset G

699 700 Ft‎

  • Könnyed hangképzés, erőteljes, ugyanakkor pontosan fókuszálható hangképzés jellemzi. Kialakítása stabil tartást biztosít. A nyitott szerkezetű billentyűk további hangképzési lehetőségeket adnak a zenész kezébe.

    • .

      • Fejrész: ALTUS Handmade S-Cut, britannia silver (958)

      • Szájrész és kémény: tömörezüst (925)

        Test: ezüstözött alpakka (nickel-silver)

        Mechanizmus: ezüstözött alpakka, francia stílusú billentyűk

        A = 442 Hz

        Nyitott billentyűk   

        C-láb   

        E-mechanizmus   

        Offset G

    • A ragyogó hangzástulajdonságok életre keltéséhez 958-as Britannia ezüst fejrészt, ajaklemezt és kéményt kapott a fuvola.

.

A haladó fuvolisták, akik magas igényeket támasztanak a hangzás és dizájn iránt, megtalálhatják számításaikat az Azumi S sorozatban. Ezen fuvolák minden műfajban és felhasználási területen kiváló játékélményt nyújtanak használójának. Alkalmasak zenekari, kamarazenei, szólista célokra egyaránt.

_____________________________________________________________________________________________________

Az Azumi fuvolák Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződnek, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Így született meg az Azumi.

.

Az fuvolák hangja a kezdetektől fogva ragyogó, helységet betöltő tisztasággal bír, határozott magas és középső hangokkal és erőteljes mély tónusokkal.

.

Az Azumi Z széria metszéstechnológiájából kifolyólag különösen kedvelt fuvola a diákok és hobbi zenészek körében, mivel könnyű és érzékeny megszólaltathatósággal rendelkezik. Egyszerűen képes belőle gyönyörű szólamokat elővarázsolni minden fuvolista.

.

A haladó fuvolisták, akik magas igényeket támasztanak a hangzás és dizájn iránt, megtalálhatják számításaikat az Azumi S sozozatban. Ezen fuvolák minden műfajban és felhasználási területen kiváló játékélményt nyújtanak használójának. Alkalmasak zenekari, kamarazenei, szólista célokra egyaránt.

.

Az Azumi egyedi újdonsága a kézzel készült egyedi fejrész. Eddig kézzel készült fejet csak a professzionális körben, ezáltal a hivatásos fuvolista igényeire szabva lehetett kapni. A többi fuvolistának meg kellett elégednie különféle gyártók gépi úton előállított hangszereivel.

.

Az AZUMI korpusz értékálló, hosszú élettartamú és könnyen szervizelhető. Kifejlesztéséhez hosszú út vezetett, melyet Shuichi Tanaka japán fuvolakészítési tradíciók mentén teljes körültekintéssel járt be.

Írd meg véleményed

Azumi AZ-S2 RE fuvola - nyitott billentyűk

Azumi AZ-S2 RE fuvola - nyitott billentyűk

Nyitott billentyűk, C-láb, E-mechanika, Offset G

Kapcsolódó termékek