Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Boss TU-02 csíptetős hangológép

Boss TU-02

Digitális csíptetős hangoló pengetős hangszerekhez

7 590 Ft‎

Boss TU-02 csíptetős hangológép

Kompakt és pontos csíptetős hangoló, nagy kontrasztú színes kijelzővel.

Nagy fényerejű, színes kijelző és beállítható látószög

Strapabíró és megbízható, hangszerre csíptethető hangoló, nagy kontrasztú színes kijelzővel, elforgatható kialakítással és négy hangolási móddal.

Nagy fényerejű színes kijelzőjével, elforgatható kialakításával és kiválasztható üzemmódjaival a TU-02 megbízható hangolást garantál a gitár, basszusgitárt, ukulele és más húros hangszerek számára.

Biztonságos és megbízható

A TU-02 nagy kontrasztú színes kijelzője pontos, szemmel jól látható hangolást biztosít, bármilyen környezetben. A masszív, párnázott csíptető biztonságosan rögzíti a hangszer fejéhez, az elforgatható kialakítás pedig lehetővé teszi a kijelző optimális látószögbe történő beállítását. Egyetlen CR2032 lítium elem akár 24 óra folyamatos üzemidőt biztosít, az automatikus kikapcsolási funkció pedig meghosszabbítja az elem élettartamát, ha a hangoló nincs használatban.

Használható gitárhoz, basszusgitárhoz, ukuleléhez és más hangszerekhez

Sokoldalú üzemmódjaival és rugalmas kialakításával különféle hangszereket hangolhat a TU-02-vel. Válassza ki a hagyományos hangolási módok egyikét a gitárhoz, 4- és 5-húros basszusgitárhoz és ukuleléhez, illetve a kromatikus módot az alternatív hangoláshoz és más vonós hangszerekhez. A Flat hangolás lefelé, három félhang tartományban támogatott, így kiváló mindazok számára, akik szeretik a mélyebb tónusú hangzást. A 431 - 449 Hz között beállítható kalibrációval, szükség esetén az alapértelmezett 440 Hz-es szabványtól eltérő referencia-hangmagasságot is beállíthat.


Boss TU-02 specifikáció

  • Kompakt és pontos csíptetős hangoló, nagy kontrasztú színes kijelzővel
  • Négy hangolási mód: kromatikus, gitár, basszusgitár és ukulele
  • Akár 24 óra folyamatos üzemidő CR2032 lítium elemmel
  • Automatikus kikapcsolási funkció, amely meghosszabbítja az elem élettartamát, amikor a hangoló nincs használatban

Írd meg véleményed

Boss TU-02 csíptetős hangológép

Boss TU-02 csíptetős hangológép

Digitális csíptetős hangoló pengetős hangszerekhez

Kapcsolódó termékek