Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP274MKII kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

JP274MKII

Kompenzált, 4 dugattyús  Bb baritonkürt, eufónium

433 710 Ft‎

-10%

481 900 Ft‎

  • 4 dugattyús (3+1), B hangolású

  • 11” tölcsér

    Vörösréz befúvócső, 0.661 furat

  • Könnyített tokkal, JP fúvókával

  • Kompenzált

A kompenzációs rendszer segítségével tiszta intonációt tesz lehetővé a"problémás" hangoknál is

.

A KOMPENZÁCIÓS RENDSZERRŐL BŐVEBBEN ITT ÍRUNK

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP274MKII kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

John Packer JP274MKII kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

Kompenzált, 4 dugattyús  Bb baritonkürt, eufónium

Kapcsolódó termékek