Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP031 (M/L) tenor harsona

JP031

Tenor harsona,ideális tanuló hangszer!

96 000 Ft‎

A JP031 Bb Harsona ideális mindazok számára akik csak most kezdtek el harsonázni.

Jól megtervezett hangszer, közepes méretű csővel (medium bore) és egy 8" tölcsérrel, amely bebizonyította, hogy egy nagyon sikeres hangszer gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A JP032 típus vastagabb befúvócsővel és 8 1/2" tölcsérrel rendelkezik.

Mindkettő könnyített, hátra vehető tokkal és JP fúvókával.

Vékonyabb (JP031 M) és vastagabb (JP032 L) befúvócsővel egyaránt

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP031 (M/L) tenor harsona

John Packer JP031 (M/L) tenor harsona

Tenor harsona,ideális tanuló hangszer!

Kapcsolódó termékek