Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP 236 RATH Alt harsona

JP 236 RATH

Vadonatúj Rath design lakkozott kivitelben

274 900 Ft‎

 • Model: JP236 Rath

  Key: Eb

  Bell size: High Grade Brass 178mm (7")

  Bore: Medium 12.45mm (.490")

  Water Key: Lever 1

  Body: High Grade Brass

  Finish: Lacquer (JP236 Rath)

  Lyre Box: No

  Mouthpiece: Yes

  Leadpipe: MIchael Rath Leadpipe

  Instrument Weight: 1.1Kg (2lb 7oz)

  Weight with case: 4.1Kg (9lb 1oz)

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.

Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Típus Alt

Írd meg véleményed

John Packer JP 236 RATH Alt harsona

John Packer JP 236 RATH Alt harsona

Vadonatúj Rath design lakkozott kivitelben

Kapcsolódó termékek