Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP221 B Klarinét

JP221

B klarinét ezüstözött billentyűzettel-TANULÓ hangszer

161 900 Ft‎

  • B klarinét ezüstözött billentyűkkel

  • Halbőr párnák

  • Műanyag resonite test

  • Kiválóan hangolható

  • Könnyen megszólaltatható

  • Hátizsákszerűen vagy oldaltáskának is hordható tokkal, egyéb tartozékkal

.

A JP221 klarinétok ABS műanyagból készülnek, megjelenésük hasonlít az ébenfára és gazdag sötét hangzást biztosít, hogy ösztönözzék a kevésbé tapasztalt játékosokat.
Ezeket a modelleket könnyen, gyorsan lehet tisztítani - tökéletes még a nagyon fiatal játékosoknak is.

A legkorszerűbb műszaki kialakítású, CNC vágással készített modell, amelynél a hangolási skála nagyon pontos. A test lecsiszolt, hogy a megjelenése fa látszatát keltse. Az ezüstözött billentyűzet nagyon erős ötvözetből készült, és nagyfokú stabilitást ad a pontos és minőségi játszáshoz.

A JP221 modell fel van szerelve dupla halbőr párnával, amely biztosítja a kiváló tömítést. Minden modellnél megtalálható a helyes és kényelmes elhelyezésű állítható hüvelykujj támaszték (és egy nyakpánt gyűrű).

.

BEMUTATÓ VIDEÓ A HANGSZERRŐL

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP221 B Klarinét

John Packer JP221 B Klarinét

B klarinét ezüstözött billentyűzettel-TANULÓ hangszer

Kapcsolódó termékek