Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP125 C klarinét

JP125

Műanyag testű C klarinét,egyszerűsített billentyűzettel-TANÁRI IGÉNYRE kifejlesztett hangszer

116 000 Ft‎

  • C hangolású,műanyag testű,egyszerűsített billentyűzetű,kifejezetten tanári igényre kifejlesztett hangszer.

  • Transzponálás nélkül együtt játszhatnak más C hangolású hangszerekkel a kezdő gyerekek is.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.

Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP125 C klarinét

John Packer JP125 C klarinét

Műanyag testű C klarinét,egyszerűsített billentyűzettel-TANÁRI IGÉNYRE kifejlesztett hangszer

Kapcsolódó termékek