Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP 222 klarinét

JP 222

Mély C klarinét, ebonit testtel,nikkelezett billentyűzettel

1 196 900 Ft‎

  • Ebonit test

  • Erős. masszív nikkelezett billentyűzet

  • Szabályozható ujjtámasz és tüske,a kényelmes játék élményért

  • Tartozékok : kemény tok, JP fúvóka, nyakló, tisztító- és karbantartó készlet

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.

Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Hangolás B/C

Írd meg véleményed

John Packer JP 222 klarinét

John Packer JP 222 klarinét

Mély C klarinét, ebonit testtel,nikkelezett billentyűzettel

Kapcsolódó termékek