Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP171SW Kornett

JP171SW

Lakkozott kornett vörösréz befúvócsővel és tölcsérrel. John Packer Ltd és Smith-Watkins közös fejlesztése!

129 900 Ft‎

  • A John Packer Ltd és Smith-Watkins közös fejlesztése!

  • Kis mérete miatt kisebb gyermekeknek is ajánlott

  • 1. és 3. trigger és 3. vízleengedő szelep

  • Smith Watkins által tervezett befúvócső

  • Vörösréz befúvócső és tölcsér

  • Lakkozott kivitelben

  • A 171SW és a 271SW modellek csak a triggerekben különböznek

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP171SW Kornett

John Packer JP171SW Kornett

Lakkozott kornett vörösréz befúvócsővel és tölcsérrel. John Packer Ltd és Smith-Watkins közös fejlesztése!

Kapcsolódó termékek