Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP151 Bb trombita

JP151 B

B trombita KEZDŐKNEK és HALADÓKNAK vörösréz befúvócsővel

130 000 Ft‎

  •  Kitűnő mechanika, megfizethető áron

  • Vörösréz befúvócső, könnyen állítható 1-3 hangolócső,lakkozott test

  • Vörösréz tölcsér a testesebb és erőteljesebb hangzásért

  • Remek középkategóriás hangszer jó ár - érték aránnyal!


.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP151 Bb trombita

John Packer JP151 Bb trombita

B trombita KEZDŐKNEK és HALADÓKNAK vörösréz befúvócsővel

Kapcsolódó termékek