Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Alacsonyabb ár! John Packer JP257SW/SWS D/Esz

John Packer JP257SW/SWS D/Esz trombita

Jó ár-érték arányú dupla hangolású trombita HALADÓKNAK

444 510 Ft‎

-10%

493 900 Ft‎

  • Jó ár-érték arányú  hangszer haladóknak

  • 80:20 arányú kiváló minőségű réztest

  • Smith Watkins befúvócsővel

  • Lakkozott és ezüstözött változatban is

  • Jó minőségű, hátizsákszerű könnyű tok, vállra vehető hevederrel is.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP257SW/SWS D/Esz trombita

John Packer JP257SW/SWS D/Esz trombita

Jó ár-érték arányú dupla hangolású trombita HALADÓKNAK

Kapcsolódó termékek