Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP 351 SW HW /SWS HW Bb trombita

Bb Trombita

429 900 Ft‎

  • Model: JP351SW HW, JP351SWS HW

  • ​Key: Bb

  • Bell Size: 123mm (4.84")

  • Bore: Medium-Large 11.65mm (0.459")

  • Waterkeys: 2 (Lever)

  • Body: High Grade 80:20 Brass

  • Finish: Lacquer (JP351SW HW), Silverplate (JP351SWS HW)

.

The JP351SW HW Heavyweight Bb Trumpet delivers the prestige of a Smith-Watkins Instrument at a highly affordable price. John Packer Ltd have worked closely in collaboration with Dr Richard Smith who is world renowned for his expertise with leadpipes, acoustics and trumpet design. The JP351SW HW boasts a unique leadpipe, exclusively designed, giving the player that much sought after large bore sound, perfect for those big band moments. This is compounded with the inclusion of a heavyweight bell providing a lovely warm tone. This specialist heavyweight model also includes heavyweight caps and bottoms adding to its reassuring weight and balance.

Key : Bb Bore : ML (.459") Bell : Heavyweight Bell Waterkeys : 2 Finishes : Gold Lacquer or Silver Plate Additional features : Smith-Watkins designed leadpipe, Mobile 1st & 3rd valve slides, 3rd valve slide water key Supplied with : JP601 Mouthpiece, Lightweight case, Ultra-Pure maintenance kit

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP 351 SW HW /SWS HW Bb trombita

John Packer JP 351 SW HW /SWS HW Bb trombita

Bb Trombita

Kapcsolódó termékek