Bezár

Ez az oldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP by Taylor trombita

JP by Taylor

Belépő modell a legendás Taylor trombiták hangzásvilágába

FANTASZTIKUS BEVEZETŐ ÁRON!!!

398 000 Ft‎

535 000 Ft‎

-137 000 Ft‎

  • B trombita

  • Tölcsér : 123mm (4.84")

  • Befúvócső : Medium-Large 11.68mm (0.460")

  • Vízleeresztők : 2 (Armado)

  • Test : goldbrass 80:20

  • Szatén arany kivitelben

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP by Taylor trombita

John Packer JP by Taylor trombita

Belépő modell a legendás Taylor trombiták hangzásvilágába

FANTASZTIKUS BEVEZETŐ ÁRON!!!

Kapcsolódó termékek