Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP164 duplakürt

JP164

Bb/F duplakürt

534 900 Ft‎

The JP164 is a Kruspe style student to mid range double french horn ideal for those looking for an affordable Bb/F double. The instrument is freeblowing across the entire range and comes in an attractive lacquer finish. The adjustable finger hook and ducks foot makes it ideal to suit any size hands including younger players. The instrument also features a Bb/F thumb valve which can be easily reversed for those who prefer F/Bb. Comes supplied with a mouthpiece and lightweight case.

The JP164 is supplied with a JP612 mouthpiece and comes equipped with a high quality case for maximum protection. The case is lightweight, well-designed and attractively styled. A comfortable shoulder strap is included as standard. The case also includes a small storage pocket accessible for the outside of the case. This enables players to store small accessories and sheet music with their instrument.

  • Key: Bb/F

  • Bell: Lacquer

  • Valves: Mechanical (Ball & Sockage) linkage

  • Finishes: Lacquer

  • Additional features: Adjustable finger hook, adjustable ducks foot, reversible thumb lever

  • Supplied with: JP612 mouthpiece, Lightweight case, Ultra-Pure professional valve oil

.

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP164 duplakürt

John Packer JP164 duplakürt

Bb/F duplakürt

Kapcsolódó termékek