Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP 165 vadászkürt

JP165

F hangolású vadászkürt

234 900 Ft‎

The JP165 is a full size single F French Horn, ideal for adult students and those looking to start learning on a full size French Horn. This lightweight instrument is perfect for students whos teachers recommend learning on a single rather than a double French Horn.

The JP165 features a reliable mechanical linkage (ball & socket) ensuring a responsive playing action as well as a 12” bell for excellent sound projection. Constructed from yellow brass throughout, the JP165 has a warm and even tone, great for supporting the confidence of new players.

  • Key: F

  • Bell: 12” in Yellow brass

  • Valves: Mechanical (ball & Socket) linkage

  • Finishes: Lacquer

  • Additional features: little finger hook and thumb ring

  • Supplied with: JP Mouthpiece, Lightweight case, Ultra-Pure professional valve oil

.

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP 165 vadászkürt

John Packer JP 165 vadászkürt

F hangolású vadászkürt

Kapcsolódó termékek