Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP261 RATH vadászkürt

JP261 RATH

B/F vadászkürt,kiváló minőségű sárgarézből

764 900 Ft‎

B/F duplakürt, „Rath” modell

kiváló minőségű sárgaréz (80:20)

lakkozott

Paxman 4B fúvókával

könnyített tokkal

Michael Rath, a nagy tekintélynek örvendő hangszerfejlesztővel együttműködve készült, kiváló ár-érték arányú hangszer.

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP261 RATH vadászkürt

John Packer JP261 RATH vadászkürt

B/F vadászkürt,kiváló minőségű sárgarézből

Kapcsolódó termékek