Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

TG V50D

34 900 Ft‎

Kivételesen erõteljes hangzás, amely sohasem válik tolakodóvá ez a TG V50d és TG V50ds mikrofonok lényege. A letisztult forma és strapabíró felépítés alkalmassá teszi színpadi használatra, kiváló hangzása révén pedig megbízható és nélkülözhetetlen társ a TG V50d. Ez az új meghatározó színpadi standard. Akár próbateremben, akár bármilyen méretû színpadon használjuk, a dinamikus TD V50d kiváló énekmikrofon élõ fellépésekhez. Feltétlenül meg kell említeni kiegyenlített hangzását, amely erõteljes és természetes is egyben, széles teret biztosító kardioid iránykarakterisztikáját, alacsony gerjedékenységét, az egész sorozatra jellemzõ kiváló fogást, strapabírást és kivitelt.
A TG V50d lenyûgözõen egyszerûen használható, csak be kell dugni, bekapcsolni a felüláteresztõ szûrõt és máris készen áll. Ezek az elõnyök teszik nyerõvé szólóénekesek és vokalisták között minden stílusban éppúgy, mint a professzionális kölcsönzõ cégek és hangtechnikusok körében.
A TG V50d kapcsolóval is kapható, ez a TG V50ds. A kapcsolót, amely süllyesztett kivitelû, rögzíteni lehet és kapcsoláskor nem kattan.
Finomhangolt légtér a membrán mögött a szabad membránrezgés és a megnövelt mélyhangátvitel érdekében
Magas rezonátor a magas frekvencia tartományának növelésére
Speciális hangnyílások a gerjedékenység csökkentésére.

A TG V30ds tökéletesen bevezet a Beyerdynamic énekeseknek és mûsorvezetõknek szánt mikrofonjainak világába. Ez a szuperkardioid iránykarakterisztikával rendelkezõ dinamikus mikrofon természetes hangzásával különösen alkalmas beszédre, karaokéra és próbateremben, valamint színpadon való éneklésre.

A TG V30ds-sel kiváló eredmény érhetõ el különösebb technikai ismeretség nélkül még egyszerûbb elõerõsítõkkel is, köszönhetõen magas kimenõ szintjének. Zajtalan ki/bekapcsolóval rendelkezik, XLR kábel, mikrofontartó kengyel és táska is jár hozzá.
Magas rezonátor a magas frekvencia tartományának növelésére
Speciális hangnyílások a membrán mögött a frekvencia független iránykarakterisztika érdekében

Írd meg véleményed

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

Beyerdynamic TOURING GEAR TG vocal mikrofon V50d

Kapcsolódó termékek