Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP214II Piccolo

JP214II 102061

Fa testű piccolo, hagyományos 19. századi fejkiképzéssel

431 000 Ft‎

  • Kiváló minőségű fa testű hangszer.

  • Hangja vetekszik más ismert márkák professzionális hangszereivel.

  • Mechanikája könnyen kezelhető, karbantartása egyszerű.

  • A felső kényes regiszterek kezelése a fej kialakítása miatt könnyű.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Értékelés 
2020-05-28

fuvolista

Könnyen,tisztán megszólaltatható remek hangszer !

Írj új értékelést!

Írd meg véleményed

John Packer JP214II Piccolo

John Packer JP214II Piccolo

Fa testű piccolo, hagyományos 19. századi fejkiképzéssel

Kapcsolódó termékek