Ez az oldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ, hogy javítani tudjuk webáruházunk felhasználói élményeit. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Bezár
SALE Viento FL 258

Viento FL 258

Ennek a terméknek a megvásárlásával 25897 hűségpont. A kosárad összesen 25897 points tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 5 179 Ft‎.


FL 258

Zárt billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!

A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!

258 976 Ft‎

  • Zárt billentyűzet

  • Ezüst fejrész

  • E mechanika

  • Offset G

  • Fa tokkal

  • 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!

.

.

A VIENTO FL258-as sorozatot jellemzi a tömör ezüstből (Ag925) készült fejrész, kémény, és a szájrész. A test és a lábrész nikkel-ezüst ötvözetből vannak ezüst bevonattal. A precízen kézzel megmunkált fejrész hallhatóan több felhanggal bír a fuvola minden tartományában. A 258-asok gazdag hangzása megfelel a legigényesebb fuvolisták elvárásainak is. A 258-as sorozat egy teljesen átdolgozott struktúrával készül, francia stílusú billentyű mechanikával, csiszolt hang lyukakkal, magas minőségű tömítésekkel, német gyártmányú rugókkal. Különös figyelmet fordítottak egy újfajta ergonomikus fuvola kialakítására. Csökkentették a távolságot a mechanika és a csőrész között, így egy komfortosabb érzésű hangszert hoztak létre, amely tökéletes kisebb kezű fuvolistáknak is.

A fuvolák kézzel készülnek, és szigorú, gondos minőségellenőrzésen esnek át Christina Xu fuvolaművésznő  személyes felügyelete mellett. Minden VIENTO fuvola hitelesített minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, alapfelszerelés a hozzátartozó tok, táska, fából készült tisztító pálca és két darab törlőkendő.

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Viento FL 258

Viento FL 258

Zárt billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!

A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!

Kapcsolódó termékek