Kérsz egy fülest....?!

Posted by
Vásárolj 15 000 Ft értékben július hónapban és nyerd meg a képen látható fejhallgatót.

Mandy Harvey: Aki nem adja fel!

Posted by
Mandy Harveyt az America's Got Talenten tűnt fel és nem kicsit verte ki a biztosítékot. Valószínűleg a tehetségkutató műdorok egyik legmeghatóbb története az övé.
Az Indexen találtam ezt a cikket. Mivel jómagam is ehhez a generációhoz tartozom és a szóban forgó hely és az idő gyermekkorom szerves része volt, mélyen megdöbbentett a cikk. Bár én már azt hittem hogy unom a "háromperhármasozást" meg az "ügynöközést", úgy tűnik még mindíg lehet meglepetést okozni..... sajnos

Erhard Telecaster Custom BWA

Posted by
Régóta kerestem egy bizonyos hangot és amit a csilárd Forintos Framusaim sem tudtak produkálni. Most itt van ez a gyönyörűség ami tényleg egy esztétikai élmény is önmagában... nagyon leegyszerűsített igazából az én zenei tudásomhoz így is fényévekre van.
A Wah pedál legendás felemelkedése a Rock'n Rollban számos bizarr mesét és emlékezetes művészi kiugrásokat rejteget magában. Olyan szereplők világítják meg a történetet, mint Lawrence Welk, Phyllis Diller, Frank Zappa és Jimi Hendrix és velük együtt a Wah pedál útja végigvonul az egész amerikai pop kultúrán és vissza vezet egészen az 1920-as évek tompa tölcséres Chicagojába. Végül hála egy Del Casher nevú ambiciózus fiatal gitárosnak 50 évvel eze

A Lajtha László Művészeti Iskola

Posted by
A Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola szerves részévé vált Pesterzsébet és Dél-Pest kulturális életének. iskola kiváló művész tanárai, növendékei, együttesei, kórusai, tanszaki formációi, évente több mint 250 rendezvényen vesznek részt. Az alábbi néhány sorban az iskola rövid történetét szeretnénk bemutatni.
Showing 1 to 6 of 13 (1 Pages)