Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Ernie Ball Cobalt Bass Extra Slinky 4/40-95 basszusgitár húrkészlet

2735

19 090 Ft‎

Ernie Ball 2735 Cobalt Extra Slinky Bass 4/40-95

húrkészlet szett elektromos basszusgitárhoz, Extra Slinky Cobalt széria, innovatív technológia, kobalt húrok, maximális teljesítmény és tiszta megszólalás, dinamikus és harmonikus hangzás, húrvastagságok: 040, 060, 070, 095

Az Ernie Ball Cobalt húrok arra lettek tervezve, hogy maximalizálják a jelszintet és a tisztaságot. Ezek a húrok a húrgyártás legújabb innovációi, törekedve arra, hogy a gitárosoknak és basszusgitárosoknak egy új hangot hozzanak.

A Cobalt húrok megnövelt dinamikával, elképesztõ felharmónikusokkal, több mélyet, karcosságot és kristálytiszta magasakat adnak a hangszernek. A Cobalt erõsebb mágneses hatást alakít ki a húr és a hangszedõk között mint bármilyen más létezõ ötvözet.

A Cobalt Slinky húrok selymes, rugalmas anyaga elképesztõen könnyû, "légies" nyújtást tesz lehetõvé a gitáros számára és nagyon kellemes a tapintása. Szabadalmaztatott technológia.

Húrok átmérõje .040 .060 .070 .095

Írd meg véleményed

Ernie Ball Cobalt Bass Extra Slinky 4/40-95 basszusgitár húrkészlet

Ernie Ball Cobalt Bass Extra Slinky 4/40-95 basszusgitár húrkészlet

Kapcsolódó termékek