Ez az oldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ, hogy javítani tudjuk webáruházunk felhasználói élményeit. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Bezár

Rólunk

Szeretettel köszöntünk kedves Vásárló, örülünk, hogy ide látogattál!

.

A MusicMall Hangszerház 2015-ös létrejöttét követően 2019-ben fennállásának második korszakába lépett tulajdonos váltást és egy hosszabb technikai szünetet követően. Jelenleg családi vállalkozás jelleggel működünk, szorgoskodunk. A MusicMall egy széles termékpalettával felépített és folyamatosan bővülő kínálattal rendelkező webáruház, amely pillanatnyilag több mint 250 márka csaknem 50.000 termékével várja az érdeklődőket.

.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a zene szolgálatában kijelenthetjük, elhivatottak vagyunk. Éppen ebből kifolyólag szeretnénk jelentős hangsúlyt fektetni a professzionális és mesterhangszerek mellett a felnövekvő új generációk muzikális fejlődését szolgáló tanuló hangszerekre is. Mindezek elősegítésében Zenészek, Zenetanárok, Hangszerészek is támogatják munkánkat, az Ő szakvéleményük, referenciáik sokat jelentenek számunkra. Kínálatunkban arra törekszünk, hogy valódi értéket képviselő, kitűnő ár/érték arányú kezdő és diák hangszereket sorakoztassunk fel.
.

A jól ismert márkák termékei mellett igyekszünk felkutatni és bemutatni különböző népi és kevésbé ismert zenei eszközöket is.

.