Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

MOECK 2300 RONDO alt jávorfa furulya

MOECK 2300 RONDO

95 500 Ft‎

F alt hangolás.

Jávorfa.

Barokk fogás.

Dupla lyukas.

442Hz hangolás.

Puha tok, tartozékok.

.

HASZNÁLATI TANÁCSOK FÁBÓL KÉSZÜLT FURULYÁHOZ :

A fából készült furulyák kényesebbek a műanyagból készülteknél. Több gondozást igényelnek.
Sose tegyük ki a hangszert túlzott melegnek, vagy hidegnek, illetve hirtelen hőmérséklet változásnak, mert ez a hangszer repedéséhez vezethet. Ne tegyük a hangszert fűtőtest mellé (vagy rá), védjük a közvetlen napsütéstől, ne hagyjuk parkoló autóban, stb.
Ha hideg a hangszer, először a kezünkben melegítsük fel, mielőtt játszanánk rajta, ezzel megelőzhetjük a túlzott páralecsapódást (dugulást) a szélcsatornában.
Ha a hangszert először szedjük szét, a parafa részeket kenjük be parafazsírral. Amennyiben a szétszedés később nehézkessé válik, újra használjuk a parafazsírt.
Használat után gondosan töröljük ki a hangszert és hagyjuk kiszáradni, otthon érdemes a tokjából kivenni és úgy tartani.

 

A Moeck Rondo szériája tökéletes hangszer arra, hogy segítsen felfedezni a furulya és a zenélés csodálatos világát. A hangszer a professzionális hangszerek stílusjegyeit jellemzi – mely már a kézhezvétel után első pillanatban megragadja az embert – , de kiemelkedő árcédulájával elérhető szinte mindenki számára.Jávor fából készült mely hangja igazán lágy és finom. A kezdő furulyásnak igazi kihívás a hangszerből kihozni a benne lakozó remek hangadottságot, hiszen annyi hangszínnel rendelkezik.

Írd meg véleményed

MOECK 2300 RONDO alt jávorfa furulya

MOECK 2300 RONDO alt jávorfa furulya

Kapcsolódó termékek