Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Akai Professional EWI USB elektromos fúvós hangszer

EWI USB

EWI USB elektromos fúvós hangszer

129 700 Ft‎

Az EWI USB elektronikus fúvós hangszer olyan zenészeknek készült, akik egy könnyen használható kontrollert keresnek.

Az Akai Professional fúvós és elektronikus hangszerek tervezésében szerzett évtizedes tapasztalatának eredménye az eddigi leginkább felhasználóbarát és legelérhetőbb árú EWI.

Az EWI USB használata egyszerű és sokoldalú, legfontosabb tulajdonsága mégis, hogy megbízható hangszer színpadon és stúdióban egyaránt, profi zenészek számára is. Az USB interfésznek köszönhetően csupán egy Mac-re vagy egy PC-re és a mellékelt EWI USB szoftverre van szükséged, hogy gyakorolni, fellépni, alkotni és rögzíteni tudj a fúvós hangszerek teljes gyűjteményével. Az EWI USB több ujjrend használatát teszi lehetővé, többek közt szaxofon, tradicionális EWI, furulya és EVI, így légy akár kezdő fafúvós vagy profi fúvós zenész, az EWI USB-n könnyedén tudsz majd játszani. Az új EWI USB úgy lett tervezve, hogy idődet zenéléssel tölthesd és ne a technológia tanulásával.

Mivel az EWI USB egy MIDI kontroller, könnyedén kibővítheted hangpalettád az Akai Professional weboldalán megvásárolható hangszettekkel, továbbá szintetizátoros felhasználók, producerek és billentyűs zenészek egyaránt élvezhetik azt a kifejezőképességet, amit az EWI USB nyújtani fog számukra.

  • Méret: 592 x 691 x 69 mm
  • Tömeg: 0,58kg

Írd meg véleményed

Akai Professional EWI USB elektromos fúvós hangszer

Akai Professional EWI USB elektromos fúvós hangszer

EWI USB elektromos fúvós hangszer

Kapcsolódó termékek