Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Percussion Plus tibeti hangtál 7cm

PP643

7cm-es tibeti hangtál

15 990 Ft‎

  • Nepálban készült, hagyományos anyagokkal és módszerekkel

  • 7cm átmérőjű

  • Egyenletes, nyugtató rezgések

  • Ideális meditációhoz és hangterápiához

  • Fa ütővel és színes párnával

  • Kézzel készített himalájai lokta papírdobozban szállítjuk

Bemutatjuk a Percussion Plus bronz tibeti hangtálakat

Ezek a hangtálak ideálisak azok számára, akik érdeklődnek a meditációban, hangterápiában és zeneterápiában való felhasználásuk iránt. A tálakat a pontos hangolás és a könnyű játék érdekében megmunkálták, és fa ütővel és színes párnával szállítjuk, mindezt kézzel készített himalájai lokta papírdobozban.

A hagyományosan meditációs foglalkozások és személyes spirituális gyógyítás kíséretében használt tibeti hangtálak a zeneterapeuták, hanggyógyítók, jógázók körében is népszerűvé váltak, sőt a hangstúdióban is kiválóan használhatók.

Ezek a tibeti hangtálak három méretben készülnek.

Ezek a tárgyak hangszerek, nem játékok. A fiatalabb játékosoknak felügyelet mellett kell használniuk.

Hogyan kell használni

Tegye a hangtálat a tenyerében lévő párnára. Koppintson a verővel a hangtál oldalához, hogy „felmelegítse”, majd körkörös mozdulatokkal dörzsölje körbe a tál külsejét. Használjon egész kar mozdulatokat, és ne felejtsen el nyomást gyakorolni.

Mit tartalmaz?

Ez a készlet tartalmazza a tibeti hangtálat és a színes párnát faverővel, mindezt kézzel készített himalájai lokta papírdobozban. A dobozra nyomtatva a hangtál nagyon rövid története látható, tanácsokkal a játékhoz és a javasolt felhasználási módokhoz.

Írd meg véleményed

Percussion Plus tibeti hangtál 7cm

Percussion Plus tibeti hangtál 7cm

7cm-es tibeti hangtál

Kapcsolódó termékek