Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP163 kompenzált vadászkürt

JP163

B/F kiegészítős, kompenzált,kiváló ár-érték arányú vadászkürt

303 900 Ft‎

  • B/F kiegészítős, kompenzált

  • lakkozott

  • könnyű tokkal

  • JP fúvókával

.

Ajánljuk minazoknak, akik F/B hangolású , de könnyebb súlyú és olcsóbb hangszert keresnek.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.

Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Súly Kürt: 2,28kg Tok: 3,72kg

Írd meg véleményed

John Packer JP163 kompenzált vadászkürt

John Packer JP163 kompenzált vadászkürt

B/F kiegészítős, kompenzált,kiváló ár-érték arányú vadászkürt

Kapcsolódó termékek