Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP Bugle S-fanfár

JP Bugle S

Bb fanfár ,ezüstözött

76 900 Ft‎

The JP Bugle is a traditional Bb bugle ideal for the last post and other bugle specific pieces of repertoire. This reliable instrument provides a clear and warm sound presented in an attractive yet understated finish. Constructed from yellow brass throughout, the JP bugle has a 3.75" bell, perfect for great sound projection and measures 11" in length (excluding mouthpiece). The bugle features a tunable lead pipe ensuring accurate tuning and also a chained mouthpiece to provide players with peace of mind when swapping between instruments. Available in both a lacquer or silver plate finish, the JP bugle is a worthy addition to any performing musicians collection. 

The JP Bugle is supplied with a lightweight case with hard molded partitions to ensure maximum protection. A separate compartment holds the mouthpiece, reducing any potential scratch marks.

  • Key: Bb

  • Body: Yellow Brass, 11" long (excluding mouthpiece) x 6.5" wide (including bell)

  • Bell: 3.75" Yellow Brass

  • Finishes: Lacquer, Silver Plate

  • Additional features: Tunable leadpipe, Chain to retain mouthpiece

  • Supplied with: JP Bugle mouthpiece, Lightweight case

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP Bugle S-fanfár

John Packer JP Bugle S-fanfár

Bb fanfár ,ezüstözött

Kapcsolódó termékek