Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

KORG EK50 kíséretautomatikás szintetizátor - 61 billentyű

KG-EK50

61 billentyűs kíséretautomatikás szintetizátor beépített hangszóróval

SZÍNPADI SZINTETIZÁTOR

169 900 Ft‎

  • Korg EK-50

  • Hatékony hangrendszer
    12 cm-es, 10 + 10 W-os Hi-Fi Bass-reflex dupla kónuszú hangsugárzók, amelyek a kellemes zongora hangok és az erőteljes mélyhangok megszólalását biztosítják. A hangszóró EQ gombjával kiválasztható az ideális hangbeállítás.
  • Világító gombok
    Az EK-50 gombjai világítanak, így segítsenek a felhasználónak tisztán látni, hogy egy adott pillanatban mi is történik. Ennek is köszönhetően az EK-50 kezelése rendkívül egyszerű.
  • Sokféle zenei műfajra kiterjedő, kiváló minőségű hangzások és stílusok széles választéka
    Az akusztikus hangszerektől a népszerű szintetizátor hangokig, az EK-50 számos kiváló minőségű hangzást és stílust tartalmaz (702 előre beállított, azaz Preset hang és 41 dobkészlet). Az EK-50 több, mint 280 kiváló minőségű Preset zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható. 
  • 64 hang
    Ebben az árkategóriában ennek a hangszernek a legmagasabb a polifóniája, így még Layer-ek használatakor sem kell attól tartani, hogy kimaradnak a hangok.
  • Számtalan stílus
    A rengeteg kiváló minőségű automatikus kísérő pattern (stílus) igazán szórakoztató élményt nyújt. Az EK-50 több, mint 280 zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható. Az egyes stílusoknak 4 különböző variációs pattern-je, valamint 2 Fill, 2 Intro, 2 Ending és Count in/Break funkciója is van.
  • Sztereó Multi effekt
    Az EK-50-ben 2 sztereó effektprocesszor található, és a felhasználó 34 effekt típus (148 változat) közül választhatunk. Játék közben a 148 effekt közül egyszerre kettőt lehet kiválasztani és használni.  
  • Nagyméretű stílus adatbázis a valóban széles választékhoz
    A KORG Pa 50-hez kifejlesztett memóriának köszönhetően - a gyári stílusok biztonságos tárolása mellett - akár 96 felhasználói (User) stílus mentése is lehetséges. A Pa50-et világszerte több tízezren használják, és a rendelkezésre álló stílusok a helyi és nemzetközi zenei stílusok igen széles választékát ölelik fel. (Ez a funkció egy hamarosan elérhető frissítésben, letölthető szoftver segítségével lesz használható). 
  • Élő játékhoz ideális!
    A stílusok testreszabhatók és ezekből Set List-ek állíthatók össze (A listákat 4x10 bankban tárolhatjuk). Az ugyanazon bankba elmentett listák egyetlen gombnyomással behívhatóak. A független LINE OUT kimeneten keresztül a hangszert könnyedén csatlakoztathatjuk külső PA rendszerhez is (ellentétben más, ebben a kategóriában kapható billentyűzetekkel szemben, melyek általában megosztott, azaz Headphone/LINE OUT kimenettel rendelkeznek). 
  • Sok más hasznos funkció
    - A hangszeres játék felvehető (MIDI-n keresztül), majd visszahívható, és rájátszhatunk a korábban felvett és visszajátszott alapra. Zenei alapként más formátumú fájlok (mp3, wav) is használhatók
    - A közkedvelt Grand Piano hangszín a „Grand Piano” gomb segítségével azonnal betölthető
    - 64 „zenei stílus”: ezek néhány „Preset” stíluson alapulnak, de nagyon hasonlítanak azokhoz az eredeti dalokhoz, melyeket emulálnak. (Érdemes ezeket mintaként használni a stílusok személyre szabásakor!)
  • Korg EK-50 specifikáció

  • 61 billentyűs szintetizátor, kísérő automatika, USB To Device és To Host, Mp3 lejátszóBillentyűzet: 61 dinamikus (billentés érzékeny), szintetizátorHangszínek: 702 hangszín, 41 dobkészlet (köztük GM kompatibilis hangszín szettek), Stereo PCM hanggenerátorStílusok: 64 stílus, 280 presetStílus vezérlők: 2 intro, 4 variáció, 2 bepörgetés, 1 kiállás, 2 befejezés, szinkron start/stop, tap tempoPolifónia: 64Kompatibilitás: GMEffektek: 2 sztereó multieffekt a kíséret részre, 2 a billetnyűzetre, 34 effekt, 148 variációDalok: 18 demo dal, Mp3, Wav (44,1 kHz) lejátszó, SMF 0 vagy 1 lejátszóDalfelvevő: maximum 999 dal (kb. 100.000 hang), 12 sáv (4 keyboard + 8 kíséret), "original" formátum (konvertálható SMF0-ba)Adattároló: USB memória/pendriveFunkciók: metronóm, transzponálás, Set List (10 bank x 4), transzponálás (427.5–452.9 Hz)Kijelző: Háttérvilágításos LCDHangszóró: 12 cm dupla kónuszú hangszóró x 2, 2x10 WattVezérlők: -Kontroller bemenetek: pedál/lábkapcsolóAnalóg csatlakozók: Audio bemenet (mini Jack), aszimmetrikus sztereo kimenet, fejhallgató kimenetDigitális csatlakozók: USB To Host (a szintetizátor számítógéphez csatlakoztatására), USB To Device (USB adattárolóhoz csatlakozás - pl.: Pendrive)Egyéb: -Méret: 994 x 392 x 132 mmSúly: 7,5 kgTartozék: adapter, kottatartóBővíthetőség: USB adattároló, hangerő pedál, zengető pedál, lábkapcsoló, puhatok (SC-EK/Pa)Szín: fekete

Videó szintetizátorról:

Írd meg véleményed

KORG EK50 kíséretautomatikás szintetizátor - 61 billentyű

KORG EK50 kíséretautomatikás szintetizátor - 61 billentyű

61 billentyűs kíséretautomatikás szintetizátor beépített hangszóróval

SZÍNPADI SZINTETIZÁTOR

Kapcsolódó termékek