Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Roland Aerophone AE-10G digitális fúvós hangszer

AE-10G

348 900 Ft‎

Új AEROPHONE grafit színben

Az akusztikus szaxofon a jazz, klasszikus, pop és sok más zenei műfaj meghatározó hangszere. A Roland Aerophone AE-10 egy teljesen új digitális fúvós hangszer, amely rengeteg izgalmas lehetőséget kínál a szaxofonosok számára a kreativitás kibontakoztatásához. Az Aerophone mostantól pompás GRAFIT színben is kapható. Ez a sötét, fémes szín még jobban kihangsúlyozza személyiségedet.

Az Aerophone fogásrendje egy hagyományos akusztikus szaxofonnak megfelelő. Ez annyit jelent, hogy különböző szaxofonok mellett - beleértve a szoprán, alt, tenor és bariton -, más fúvós hangszereket is, mint például klarinét, fuvola és trombita szólaltathatunk meg. Akik ennél is tovább mennének, hegedű és más vonós hangszerek, valamint erőteljes szintetizátor szóló hangszínek megszólaltatása is lehetséges a hangszerrel.

Akárcsak egy akusztikus hangszeren, a hangerő és a hang színezete tökéletesen befolyásolható a fújás erősségével, miközben a fúvóka precízen érzékeli a száj szorítását a természetes és kifejező megszólaltatáshoz. A hangszer bárhol és bármikor használható anélkül, hogy zavarná a környezetet, hiszen rendelkezik beépített hangszóróval, használható fejhallgatóval és működtethető elemekkel. Mindegy, milyen szinten játszol, a Roland AE-10 Aerophone életre kelti képzeletedet és gazdagítja zenei világodat.

Vadonatúj digitális fúvós hangszer, hagyományos szaxofon fogásrenddel és rugalmas beépített hangszínekkel

Stúdióban vagy színpadon a szaxofonosok mindig ragaszkodnak kedvenc akusztikus hangszerükhöz. De képzeljük csak el, hogy milyen praktikus lenne egy olyan fúvós hangszer, amely képes bármilyen hangszínt megszólaltatni a különböző műfajokhoz. A Roland Aerophone AE-10 egy úttörő digitális hangszer, amely a hagyományos szaxofon fogásrendjét kombinálja, rugalmas beépített hangszínekkel. A tapasztalt szaxofonosok azonnal otthon fogják érezni magukat a hangszeren a megegyező fogásrendnek, érzékeny SuperNATURAL hangszíneknek és annak a légzés érzékelőnek köszönhetően, amely pont úgy reagál, mint egy akusztikus hangszer. A beépített hangszín készlet tökéletesen modellezi a különböző szaxofon típusok hangját, továbbá más fúvós hangszerek (pl. klarinét, trombita) és vonósok hangját is, a szintetizátor hangszínekről nem is beszélve. Beépített hangszóróival, elemes tápellátásával és DAW csatlakoztathatóságával a Roland Aerophone AE-10 egy sokoldalú, minden műfajban használható hangszer.

Minden szaxofon hangszín egy hangszerben

Semmi sem múlhatja felül kedvenc akusztikus szaxofonunk hangját, de előfordul, hogy más hangzás jobban illene az adott zenéhez. A Roland Aerophone AE-10-ben minden műfajhoz megtalálhatjuk a megfelelő digitális szaxofon hangzást. A Roland SuperNATURAL modellezés technológiájának köszönhetően, a szoprán, alt, tenor és bariton szaxofon hangszínek pont úgy reagálnak a játékdinamikára és artikulációra, mint akusztikus megfelelőik. A valósághű hangszínek mellett, említésre méltó a Full Range funkció is, amely a hangtartomány alapján automatikusan váltja a különböző szaxofon típusokat

További akusztikus hangszínek és a Roland díjnyertes szintetizátor hangszínei

Nincs rosszabb annál, mint amikor egy stúdió felvételt azért kell megszakítani, mert nincs kéznél a megfelelő hangszer. Ez nem fordulhat elő, ha kéznél van a Roland Aerophone AE-10. Ez a hangszer ugyanis képes más akusztikus hangszereket is megszólaltatni, mint például klarinét, fuvola, oboa, trombita, hegedű stb. Ezeket a hangszíneket is a Roland SuperNATURAL technológiája kelti életre, így tökéletesen reprodukálják az eredeti hangszerek viselkedését. Sőt, olyan etnikus hangszerek is helyet kaptak a hangszerben, mint a shakuhachi és erhu, ráadásul ugyan azzal az autentikus hangmagasság és tonális hullámzással, ami az eredeti hangszerekre jellemző. A Brass Section beállítással pedig teljes fúvós szekciókat is megszólaltathatunk, több egymásra helyezett hangszínnel. Továbbá az AE-10 hangszerben helyet kaptak vadonatúj szintetizátor hangszínek is, a fúvós előadásmódhoz optimalizálva.

Hagyományos szaxofon fogásrend és érzékeny légzés szenzor

A legtöbb digitális fúvós hangszer esetében új fogásrendet kell elsajátítani a hagyományos szaxofonokhoz képest. Ezzel szemben a Roland Aerophone AE-10 sima átmenetet képez, mivel az akusztikus szaxofonokhoz hasonló billentyű kiosztással készül. Az AE-10 érzékeny légzés szenzorral van ellátva, amely érzékeli a szájtartást is, így képes megszólaltatni az összes hangszerre jellemző játéktechnikát. A kezdők is azonnal örömüket fogják lelni a különböző beépített hangszínek megszólaltatásában.

Beépített hangszórók, elemes tápellátás és fejhallgató csatlakozó

A könnyű súlyú, hordozható Roland Aerophone AE-10 bárhol és bármikor készen áll a zenélésre. A hangszer tápellátása 6db AA elemmel biztosítható, a beépített monitor hangszórók pedig elegendő hangerőt biztosítanak az intim zenéléshez. Nagyobb színpadokon vagy stúdióban pedig mikrofon nélkül, közvetlenül is csatlakoztathatjuk a hangszert egy erősítő rendszerhez. A tubához vagy fagotthoz hasonló nagyméretű hangszerek megszólaltatásához, javasoljuk az elemes tápellátású, hordozható Roland CUBE Street EX erősítőt, amely elegendő hangot biztosít. Az AE-10 sztereó mini bemenetén keresztül csatlakoztathatunk egy okostelefont is, és együtt jammelhetünk kedvenc dalainkkal. A fejhallgató csatlakozónak köszönhetően pedig minden napszakban nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy az zavarná a szomszédokat vagy családtagokat.

Közös zenélés az okostelefonnal

A zenélés még nagyobb szórakozás, kedvenc dalokat kísérve, okostelefont vagy zenelejátszót csatlakoztatva. Készülékek csatlakoztathatók az Aerophone AE-10 sztereó mini-jack bemenetére, és megszólaltathatók a beépített hangszórókon vagy csatlakoztatott fejhallgatón keresztül.

Légzés kontroll a zenei kifejezés teljes kiaknázásához

A Roland Aerophone AE-10 elsősorban önálló hangszer, de más külső készülékekkel együtt további kreatív lehetőségeket kínál. A hangszer USB-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez, különböző szoftver szintetizátorok vagy külső MIDI hangmodulok megszólaltatásához, miközben a légzés kontroll a zenei kifejezés új világát nyitja meg a billentyűs szintetizátorokhoz képest.

.

Videók a hangszerről:

.
.
.
.

Írd meg véleményed

Roland Aerophone AE-10G digitális fúvós hangszer

Roland Aerophone AE-10G digitális fúvós hangszer

Kapcsolódó termékek