Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Azumi AZ-Z1RI fuvola - nyitott billentyűk

AZ-Z1RI

Nyitott billentyűk, C-láb, Inline mechanika

495 300 Ft‎

Az Azumi Z1RI fuvola könnyen artikulálható, jól fókuszálható pontos hangokkal és erőteljes hangzással rendelkezik.

.

  • Fejrész: ALTUS Handmade Z-Cut, ezüstözött alpakka

  • Ajaklemez és kémény: tömör ezüst (925)

  • Test: ezüstözött alpakka

  • Mechanika: ezüstözött alpakka, francia stílusú billentyűk

  • Hangolás: A=442Hz

  • Nyitott billentyűk

  • C-láb

  • Inline mechanika (G billentyű egyvonalban a többivel)

  • A Z1 sorozat sajátos hangkarakterisztikáját gazdagítja a 925-ös ezüst szájrész és kémény.

_____________________________________________________________________________________________________

Az Azumi fuvolák Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződnek, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Így született meg az Azumi.

.

Az fuvolák hangja a kezdetektől fogva ragyogó, helységet betöltő tisztasággal bír, határozott magas és középső hangokkal és erőteljes mély tónusokkal.

.

Az Azumi Z széria metszéstechnológiájából kifolyólag különösen kedvelt fuvola a diákok és hobbi zenészek körében, mivel könnyű és érzékeny megszólaltathatósággal rendelkezik. Egyszerűen képes belőle gyönyörű szólamokat elővarázsolni minden fuvolista.

.

A haladó fuvolisták, akik magas igényeket támasztanak a hangzás és dizájn iránt, megtalálhatják számításaikat az Azumi S sozozatban. Ezen fuvolák minden műfajban és felhasználási területen kiváló játékélményt nyújtanak használójának. Alkalmasak zenekari, kamarazenei, szólista célokra egyaránt.

.

Az Azumi egyedi újdonsága a kézzel készült egyedi fejrész. Eddig kézzel készült fejet csak a professzionális körben, ezáltal a hivatásos fuvolista igényeire szabva lehetett kapni. A többi fuvolistának meg kellett elégednie különféle gyártók gépi úton előállított hangszereivel.

.

Az AZUMI korpusz értékálló, hosszú élettartamú és könnyen szervizelhető. Kifejlesztéséhez hosszú út vezetett, melyet Shuichi Tanaka japán fuvolakészítési tradíciók mentén teljes körültekintéssel járt be.


Írd meg véleményed

Azumi AZ-Z1RI fuvola - nyitott billentyűk

Azumi AZ-Z1RI fuvola - nyitott billentyűk

Nyitott billentyűk, C-láb, Inline mechanika

Kapcsolódó termékek