Ez az oldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ, hogy javítani tudjuk webáruházunk felhasználói élményeit. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Bezár

Fuvolák  93 terméket találtam.

Fuvolák

A fuvola aerofon hangszer, az ajaksípos hangszerek közé tartozik. Hangképzés szempontjából a legegyszerűbb hangszerek egyike, valódi fúvókája nincs is, a hangszert a játékos ajkai által a fejrészen lévő befúvónyílásra irányított levegőáram szólaltatja meg. A fuvola csöve játék közben a fúvás irányára merőlegesen, oldalsó helyzetben áll, ezért ha...

A fuvola aerofon hangszer, az ajaksípos hangszerek közé tartozik. Hangképzés szempontjából a legegyszerűbb hangszerek egyike, valódi fúvókája nincs is, a hangszert a játékos ajkai által a fejrészen lévő befúvónyílásra irányított levegőáram szólaltatja meg. A fuvola csöve játék közben a fúvás irányára merőlegesen, oldalsó helyzetben áll, ezért harántfuvolának is nevezik. A különböző hangmagasságokat hanglyukakkal, billentyűzet segítségével lehet rajta képezni. A fuvolát fúvástechnikája, zenekarbeli szerepe alapján a fafúvós hangszerek közé sorolják annak ellenére, hogy napjainkban már leggyakrabban fémből készül. A legmozgékonyabb hangú fúvós hangszer.

Bővebben

Alkategóriák

John Packer fuvolák

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Garry Paul fuvolák

A Garry Paul immár hosszú évek óta stabilan jelen van a hangszerpiacon. Széles körű termékpalettájával számos zenei területen kínál kiváló minőségű, megfizethető hangszereket verhetetlen ár-érték aránnyal.

Viento fuvolák

A fuvolák kézzel készülnek, és szigorú, gondos minőségellenőrzésen esnek át Christina Xu fuvolaművésznő személyes felügyelete mellett. Minden VIENTO fuvola hitelesített minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, alapfelszerelés a hozzátartozó tok, táska, fából készült tisztító pálca és két darab törlőkendő.

Nuvo fuvolák

A Nuvo-t 2008-ban alapította Graham Lyons és Max Clissold. Hátuk mögött több mint 40 év zenei, zenetanári tapasztalattal úgy döntöttek, valódi innovációt kínálnak a zenetanulás sokszor nehézkes kezdeteihez. Tradicionális hangszerekhez igazodva, hagyományos mechanizmusokat használnak és tiszteletben tartják annak eredetét, formáját, miközben olyan modern újításokat hoznak létre, amelyek a tanulást hatékonyabbá teszik, különös tekintettel a gyerekek számára. Hangszereik ergonómiai kialakításuknak köszönhetően alkalmasak minden korosztály számára, könnyűek, és könnyen kezelhetőek. A tervezéseknél ügyeltek a nehézségmentes megszólaltatásra, ugyanakkor nem hagyták csorbulni a hangminőséget. A Nuvo hangszerek ellenállnak extrém körülményeknek és igénybevételnek, ideálisan használhatók tanintézményekben is. A felhasznált anyagok 100%-ban szappanos meleg vízben moshatók, ezáltal a hangszer könnyen tisztítható, karbantartható. Többnyire testreszabhatók, bővíthetők, változatos színeket, stílusokat és speciális kiadásokat kínálnak repertoárjukban.

Altus fuvolák

Az Altus fuvolák története Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződik, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Az első Altus fuvola 1981-ben készült el intenzív érdeklődést kiváltva innovatív tervezésével és kivitelezésével. Azóta a modernizáló egyre precízebb fejlesztések csak sokasodtak Shuichi Tanaka termékeiben. Williem Bennett brit fuvolistával közös tervezéssel Tanaka korszerűsítette az Albert Cooper féle hagyományos fuvola skálát, és létrehozták az Altus-Bennett skálát. Az Altus fuvola születése barátságokon, együttműködéseken, intenzív kutatásokon és a zene iránti szenvedélyes odaadáson alapul.

.

Altus fuvola technikai megoldások, billentyű mechanikák, fejrészek ITT.

Azumi fuvolák

Az Azumi fuvolák Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződnek, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Így született meg az Azumi.

.

Az fuvolák hangja a kezdetektől fogva ragyogó, helységet betöltő tisztasággal bír, határozott magas és középső hangokkal és erőteljes mély tónusokkal.

.

Az Azumi Z széria különösen kedvelt fuvola a diákok körében, mivel könnyű és érzékeny megszólaltathatósággal rendelkezik. Egyszerűen képes belőle gyönyörű szólamokat elővarázsolni egy fuvolán tanuló diák is.

.

A haladó fuvolisták, akik magas igényeket támasztanak a hangzás és dizájn iránt, megtalálhatják számításaikat az Azumi S sozozatban. Ezen fuvolák minden műfajban és felhasználási területen kiváló játékélményt nyújtanak használójának. Alkalmasak zenekari, kamarazenei, szólista célokra egyaránt.

.

Az Azumi egyedi újdonsága a kézzel készült egyedi fejrész. Eddig kézzel készült fejet csak a professzionális körben, ezáltal a hivatásos fuvolista igényeire szabva lehetett kapni. A többi fuvolistának meg kellett elégednie különféle gyártók gépi úton előállított hangszereivel.

.

Az AZUMI korpusz értékálló, hosszú élettartamú és könnyen szervizelhető.

Muramatsu fuvolák

Japánban 1923-ban indult el a modern fuvolák előállítása, amikor Koichi Muramatsu neves fuvolakészítő mester belekezdett elhivatott munkásságába. Muramatsu elkötelezett szenvedélyét a fuvolakészítés iránt és ehhez kötődő filozófiáját utódai azóta is hűen ápolják, és mesteri hangszereikben testesítik meg. Koichi Muramatsu gyakran mondta: „ Minden fuvolakészítő mesternek egyben fuvolistának is kellene lennie. A hangszer ismerete nélkül különben hogyan tudná a fuvolisták zenei igényeit kielégíteni.” Szakadatlan kitartása a fejlesztésekben és tesztelésekben generációkon át fennmaradt, ennek köszönhetően fuvoláik világszerte elismerésnek örvendenek szigorúan professzionális szinten. A Muramatsu fuvola neves zenekarok, fuvolaművészek preferált hangszere.

.

A Muramatsu Flute Company alázattal fogadja a kivívott hírnevet, miközben továbbra is elkötelezettek az új megoldások tudományos fejlesztésében és azok gyakorlatba való átültetésében, hogy töretlenül ki tudják szolgálni a fuvolisták igényei, vágyait.

Sankyo fuvolák

A Sankyo céget meglehetősen szerény kezdeti körülmények közt három ember alapította: Kikuo Hisakura, Hideo Takei, Taichi Oki. Elképzelésüket követve kézzel készített hangszereket állítanak elő felhasználva a tudomány és művészet elemeit. A fuvola és fuvolista különleges kapcsolata - ez a finom művészi viszony, amit a Sankyo kutat, ennek kiszolgálására valamint folyton magasabb szintre emelésére kötelezik el tevékenységüket. Inspiráló és egyedülálló hangzást kívántak létrehozni fuvoláikban, melyet sikerült megvalósítaniuk. A SANKYO név jelentése két szóból áll össze, SAN+KYO, az az HÁROM HANGZÁS, mely az lapítókra utal.

Pearl fuvolák

A Pearl Musical Instruments megalapítása Katsumi Yanagisawa nevéhez fűződik 1946-ban Japánban. Fuvolákat 1968-ban kezdtek gyártani nagyon finom, precíz kézi megmunkálással. 1972-ben a Pearl Flutes bevezette az első "Breaking Core-Bar-t", majd nem sokkal ezután a Pearl egyedülálló "Pinless mechanizmusát", amely több mint 100 év után a Boehm fuvolamechanizmus első jelentős fejlesztése. A Pearl globális növekedési stratégiát alakított ki. Törekvésük, hogy a világ legkiválóbb fuvoláit megalkotva a legjobb globális szolgáltatással párosítva kínálják a zenészeknek. 1985-ben a Pearl megnyitotta második gyárát Tajvanon,melynek célja az volt, hogy a legjobb minőségű fuvolákat elérhető áron tudják előállítani, és ugyanitt belekezdtek tanulói modellek megalkotásába is több szinten. Manapság a Pearl Flutes az egyik legerősebb globális márka, és a világ számos kiemelkedő művészének kedvenc választása.

Trevor James fuvolák

A Trevor J. James név mára a világ minden táján elterjedt, több neves díjat elnyert márka. Elsőként az 1980-as évek elején tervezte és mutatta be hangszereit Trevor J  James a világzenei piacokon. Nem kellett sok idő, 35 év elteltével a nevével fémjelzett hangszerek a tanuló, konzervatóriumi és professzionális szinteken egyaránt az egyik legismertebb, közkedvelt márkát képviselték. Az általa készített fuvolák és szaxofonok egyedi számozással (nyilvántartási rendszerrel) kerülnek forgalomba, mely alapján minden egyes hangszer visszakövethető a szigorú minőségellenőrzési lánc legelejéig. Fejlesztéseik legfőbb kulcsa a közösségi médiák mindig aktív csatornái, és az azokon kapott visszajelzések.

Guo fuvolák

" Őrült ötletekre van szükség ahhoz, hogy valami értelmes legyen. A jövő prognosztizálás legbiztosabb módja, ha feltaláljuk a jövőt. "

Geoffrey Guo................

A Guo Musical Instruments Company 1988-ban született meg szerény kezdetekkel. 2003 volt a Cermet fuvola bevezetési éve, amin már megmutatkozott a Guo ezutáni jellemző innovatív vonala. Meghatározó lett a modern technikai háttér, a tökéletesen pontos számítógépes tervezés, melyek következtében sikerült olyan pontos tervezhető végeredményt elérni, ami előtte nem volt lehetséges. 2004-ben érkeztek a Grenaditte alapanyagú hangszerek egyedülállóan sokoldalú hangzástulajdonságokkal, és számtalan felhasználási előnnyel megannyi neves zenész elismerését kivívva. 2009 a New Voice sokszínű fuvolák gyártásának kezdeti éve. Ezek a hangszerek még a grenaditte anyagú fuvoláknál is könnyebb eszközök lettek, miközben meglepően erőteljes hangot képesek produkálni, csakúgy mint egyedi pikolóik és basszusfuvoláik. Természetesen tovább terveznek és fejlesztenek a GUO szakemberei, számos publikált jövőbeli innovációjuk folyton a megjelenő új fuvoláikon tartja a világ figyelmét.

/oldal
67 915 Ft‎ 79 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, H-lábbal
67 915 Ft‎ 79 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
54 047 Ft‎ 61 417 Ft‎ -12% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola görbe fejjel
54 047 Ft‎ 61 417 Ft‎ -12%
Leárazott
Készleten
47 811 Ft‎ 54 331 Ft‎ -12% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, zárt billentyűzettel
47 811 Ft‎ 54 331 Ft‎ -12%
Leárazott
Készleten
50 513 Ft‎ 57 402 Ft‎ -12% Készleten
0 Ismertető(k)
Tanuló fuvola egyenes és görbe fejjel
50 513 Ft‎ 57 402 Ft‎ -12%
Leárazott
Készleten
50 583 Ft‎ 57 480 Ft‎ -12% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola egyenes és görbe fejjel
50 583 Ft‎ 57 480 Ft‎ -12%
Leárazott
Készleten
55 294 Ft‎ 62 835 Ft‎ -12% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola nyitott billentyűzettel
55 294 Ft‎ 62 835 Ft‎ -12%
Leárazott
Készleten
54 106 Ft‎ 62 913 Ft‎ -14% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött H-lábas fuvola nyitott billentyűzettel
54 106 Ft‎ 62 913 Ft‎ -14%
Leárazott
Készleten
132 520 Ft‎ 155 906 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött ALT fuvola,zárt billentyűzettel
132 520 Ft‎ 155 906 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött alt fuvola
275 591 Ft‎
Készleten
260 957 Ft‎ 307 008 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött basszus fuvola
260 957 Ft‎ 307 008 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
99 824 Ft‎ 108 504 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!
99 824 Ft‎ 108 504 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
106 488 Ft‎ 115 748 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, nyitott billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!
106 488 Ft‎ 115 748 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
123 077 Ft‎ 133 780 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!
123 077 Ft‎ 133 780 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
130 031 Ft‎ 141 339 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, kitűnő hangkarakterrel, zárt billentyűzettel,5 ÉV GARANCIÁVAL!! A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
130 031 Ft‎ 141 339 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
134 740 Ft‎ 146 457 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, nyitott billentyűzettel, kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
134 740 Ft‎ 146 457 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, zárt billentyűzettel,  kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
170 079 Ft‎
Készleten
144 085 Ft‎ 156 614 Ft‎ -8% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, zárt billentyűzettel, kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL208 C modell balkezes változatban is kapható!
144 085 Ft‎ 156 614 Ft‎ -8%
Leárazott
Készleten
0 Ismertető(k)
Zárt billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!
258 976 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Nyitott billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!
258 976 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, zárt billentyűs, gravírozott-francia billentyűs és szájrészes, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL308-as modell balkezes változatban is kapható!
432 283 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, nyitott billentyűs, gravírozott-francia billentyűs és szájrészes, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL308-as modell balkezes változatban is kapható!
439 370 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, nyitott billentyűs, gravírozott-francia billentyűs és szájrészes, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL308-as modell balkezes változatban is kapható!
540 945 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! BALKEZES VÁLTOZAT!!!
157 402 Ft‎
Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, ezüst szájrésszel, zárt billentyűzettel, egyenes és hajlított fejrésszel,5 ÉV GARANCIÁVAL!!! BALKEZES VÁLTOZAT!!!
173 150 Ft‎
Készleten
Mutat 1 - 24 / 93