Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

Fuvolák  114 terméket találtam.

Fuvolák

A fuvola aerofon hangszer, az ajaksípos hangszerek közé tartozik. Hangképzés szempontjából a legegyszerűbb hangszerek egyike, valódi fúvókája nincs is, a hangszert a játékos ajkai által a fejrészen lévő befúvónyílásra irányított levegőáram szólaltatja meg. A fuvola csöve játék közben a fúvás irányára merőlegesen, oldalsó helyzetben áll, ezért ha...

A fuvola aerofon hangszer, az ajaksípos hangszerek közé tartozik. Hangképzés szempontjából a legegyszerűbb hangszerek egyike, valódi fúvókája nincs is, a hangszert a játékos ajkai által a fejrészen lévő befúvónyílásra irányított levegőáram szólaltatja meg. A fuvola csöve játék közben a fúvás irányára merőlegesen, oldalsó helyzetben áll, ezért harántfuvolának is nevezik. A különböző hangmagasságokat hanglyukakkal, billentyűzet segítségével lehet rajta képezni. A fuvolát fúvástechnikája, zenekarbeli szerepe alapján a fafúvós hangszerek közé sorolják annak ellenére, hogy napjainkban már leggyakrabban fémből készül. A legmozgékonyabb hangú fúvós hangszer.

Bővebben

Alkategóriák

John Packer fuvolák

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Garry Paul fuvolák

A Garry Paul immár hosszú évek óta stabilan jelen van a hangszerpiacon. Széles körű termékpalettájával számos zenei területen kínál kiváló minőségű, megfizethető hangszereket verhetetlen ár-érték aránnyal.

Viento fuvolák

A fuvolák kézzel készülnek, és szigorú, gondos minőségellenőrzésen esnek át Christina Xu fuvolaművésznő személyes felügyelete mellett. Minden VIENTO fuvola hitelesített minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, alapfelszerelés a hozzátartozó tok, táska, fából készült tisztító pálca és két darab törlőkendő.

Nuvo fuvolák

A Nuvo-t 2008-ban alapította Graham Lyons és Max Clissold. Hátuk mögött több mint 40 év zenei, zenetanári tapasztalattal úgy döntöttek, valódi innovációt kínálnak a zenetanulás sokszor nehézkes kezdeteihez. Tradicionális hangszerekhez igazodva, hagyományos mechanizmusokat használnak és tiszteletben tartják annak eredetét, formáját, miközben olyan modern újításokat hoznak létre, amelyek a tanulást hatékonyabbá teszik, különös tekintettel a gyerekek számára. Hangszereik ergonómiai kialakításuknak köszönhetően alkalmasak minden korosztály számára, könnyűek, és könnyen kezelhetőek. A tervezéseknél ügyeltek a nehézségmentes megszólaltatásra, ugyanakkor nem hagyták csorbulni a hangminőséget. A Nuvo hangszerek ellenállnak extrém körülményeknek és igénybevételnek, ideálisan használhatók tanintézményekben is. A felhasznált anyagok 100%-ban szappanos meleg vízben moshatók, ezáltal a hangszer könnyen tisztítható, karbantartható. Többnyire testreszabhatók, bővíthetők, változatos színeket, stílusokat és speciális kiadásokat kínálnak repertoárjukban.

Altus fuvolák

Az Altus fuvolák története Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződik, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Az első Altus fuvola 1981-ben készült el intenzív érdeklődést kiváltva innovatív tervezésével és kivitelezésével. Azóta a modernizáló egyre precízebb fejlesztések csak sokasodtak Shuichi Tanaka termékeiben. Williem Bennett brit fuvolistával közös tervezéssel Tanaka korszerűsítette az Albert Cooper féle hagyományos fuvola skálát, és létrehozták az Altus-Bennett skálát. Az Altus fuvola születése barátságokon, együttműködéseken, intenzív kutatásokon és a zene iránti szenvedélyes odaadáson alapul.

.

Altus fuvola technikai megoldások, billentyű mechanikák, fejrészek ITT.

Azumi fuvolák

Az Azumi fuvolák Shuichi Tanaka fuvolakészítő mester nevéhez fűződnek, aki tehetséges zenész pályafutása során érdeklődéssel fordult a hangszer struktúrájának megismerése felé. Ambíciójának teret adva, folyamatos érdeklődés, tanulás és gyakorlatszerzés mellett, saját cégét megalapítva (Altus) napjainkra már az egyik legnevesebb fuvolakészítő lett. Így született meg az Azumi.

.

Az fuvolák hangja a kezdetektől fogva ragyogó, helységet betöltő tisztasággal bír, határozott magas és középső hangokkal és erőteljes mély tónusokkal.

.

Az Azumi Z széria metszéstechnológiájából kifolyólag különösen kedvelt fuvola a diákok és hobbi zenészek körében, mivel könnyű és érzékeny megszólaltathatósággal rendelkezik. Egyszerűen képes belőle gyönyörű szólamokat elővarázsolni minden fuvolista.

.

A haladó fuvolisták, akik magas igényeket támasztanak a hangzás és dizájn iránt, megtalálhatják számításaikat az Azumi S sozozatban. Ezen fuvolák minden műfajban és felhasználási területen kiváló játékélményt nyújtanak használójának. Alkalmasak zenekari, kamarazenei, szólista célokra egyaránt.

.

Az Azumi egyedi újdonsága a kézzel készült egyedi fejrész. Eddig kézzel készült fejet csak a professzionális körben, ezáltal a hivatásos fuvolista igényeire szabva lehetett kapni. A többi fuvolistának meg kellett elégednie különféle gyártók gépi úton előállított hangszereivel.

.

Az AZUMI korpusz értékálló, hosszú élettartamú és könnyen szervizelhető. Kifejlesztéséhez hosszú út vezetett, melyet Shuichi Tanaka japán fuvolakészítési tradíciók mentén teljes körültekintéssel járt be.

Muramatsu fuvolák

Japánban 1923-ban indult el a modern fuvolák előállítása, amikor Koichi Muramatsu neves fuvolakészítő mester belekezdett elhivatott munkásságába. Muramatsu elkötelezett szenvedélyét a fuvolakészítés iránt és ehhez kötődő filozófiáját utódai azóta is hűen ápolják, és mesteri hangszereikben testesítik meg. Koichi Muramatsu gyakran mondta: „ Minden fuvolakészítő mesternek egyben fuvolistának is kellene lennie. A hangszer ismerete nélkül különben hogyan tudná a fuvolisták zenei igényeit kielégíteni.” Szakadatlan kitartása a fejlesztésekben és tesztelésekben generációkon át fennmaradt, ennek köszönhetően fuvoláik világszerte elismerésnek örvendenek szigorúan professzionális szinten. A Muramatsu fuvola neves zenekarok, fuvolaművészek preferált hangszere.

.

A Muramatsu Flute Company alázattal fogadja a kivívott hírnevet, miközben továbbra is elkötelezettek az új megoldások tudományos fejlesztésében és azok gyakorlatba való átültetésében, hogy töretlenül ki tudják szolgálni a fuvolisták igényei, vágyait.

Sankyo fuvolák

A Sankyo céget meglehetősen szerény kezdeti körülmények közt három ember alapította: Kikuo Hisakura, Hideo Takei, Taichi Oki. Elképzelésüket követve kézzel készített hangszereket állítanak elő felhasználva a tudomány és művészet elemeit. A fuvola és fuvolista különleges kapcsolata - ez a finom művészi viszony, amit a Sankyo kutat, ennek kiszolgálására valamint folyton magasabb szintre emelésére kötelezik el tevékenységüket. Inspiráló és egyedülálló hangzást kívántak létrehozni fuvoláikban, melyet sikerült megvalósítaniuk. A SANKYO név jelentése két szóból áll össze, SAN+KYO, az az HÁROM HANGZÁS, mely az lapítókra utal.

Pearl fuvolák

A Pearl Musical Instruments megalapítása Katsumi Yanagisawa nevéhez fűződik 1946-ban Japánban. Fuvolákat 1968-ban kezdtek gyártani nagyon finom, precíz kézi megmunkálással. 1972-ben a Pearl Flutes bevezette az első "Breaking Core-Bar-t", majd nem sokkal ezután a Pearl egyedülálló "Pinless mechanizmusát", amely több mint 100 év után a Boehm fuvolamechanizmus első jelentős fejlesztése. A Pearl globális növekedési stratégiát alakított ki. Törekvésük, hogy a világ legkiválóbb fuvoláit megalkotva a legjobb globális szolgáltatással párosítva kínálják a zenészeknek. 1985-ben a Pearl megnyitotta második gyárát Tajvanon,melynek célja az volt, hogy a legjobb minőségű fuvolákat elérhető áron tudják előállítani, és ugyanitt belekezdtek tanulói modellek megalkotásába is több szinten. Manapság a Pearl Flutes az egyik legerősebb globális márka, és a világ számos kiemelkedő művészének kedvenc választása.

Trevor James fuvolák

A Trevor J. James név mára a világ minden táján elterjedt, több neves díjat elnyert márka. Elsőként az 1980-as évek elején tervezte és mutatta be hangszereit Trevor J  James a világzenei piacokon. Nem kellett sok idő, 35 év elteltével a nevével fémjelzett hangszerek a tanuló, konzervatóriumi és professzionális szinteken egyaránt az egyik legismertebb, közkedvelt márkát képviselték. Az általa készített fuvolák és szaxofonok egyedi számozással (nyilvántartási rendszerrel) kerülnek forgalomba, mely alapján minden egyes hangszer visszakövethető a szigorú minőségellenőrzési lánc legelejéig. Fejlesztéseik legfőbb kulcsa a közösségi médiák mindig aktív csatornái, és az azokon kapott visszajelzések.

Guo fuvolák

" Őrült ötletekre van szükség ahhoz, hogy valami értelmes legyen. A jövő prognosztizálás legbiztosabb módja, ha feltaláljuk a jövőt. "

Geoffrey Guo................

A Guo Musical Instruments Company 1988-ban született meg szerény kezdetekkel. 2003 volt a Cermet fuvola bevezetési éve, amin már megmutatkozott a Guo ezutáni jellemző innovatív vonala. Meghatározó lett a modern technikai háttér, a tökéletesen pontos számítógépes tervezés, melyek következtében sikerült olyan pontos tervezhető végeredményt elérni, ami előtte nem volt lehetséges. 2004-ben érkeztek a Grenaditte alapanyagú hangszerek egyedülállóan sokoldalú hangzástulajdonságokkal, és számtalan felhasználási előnnyel megannyi neves zenész elismerését kivívva. 2009 a New Voice sokszínű fuvolák gyártásának kezdeti éve. Ezek a hangszerek még a grenaditte anyagú fuvoláknál is könnyebb eszközök lettek, miközben meglepően erőteljes hangot képesek produkálni, csakúgy mint egyedi pikolóik és basszusfuvoláik. Természetesen tovább terveznek és fejlesztenek a GUO szakemberei, számos publikált jövőbeli innovációjuk folyton a megjelenő új fuvoláikon tartja a világ figyelmét.

/oldal
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, Cooper fejjel, zárt billentyűs
580 000 Ft‎
Készleten
90 865 Ft‎ 106 900 Ft‎ -15% Készleten
1 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, H-lábbal
90 865 Ft‎ 106 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
95 115 Ft‎ 111 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola görbe fejjel
95 115 Ft‎ 111 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
81 515 Ft‎ 95 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, zárt billentyűzettel
81 515 Ft‎ 95 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
90 865 Ft‎ 106 900 Ft‎ -15% Készleten
1 Ismertető(k)
Tanuló fuvola egyenes és görbe fejjel
90 865 Ft‎ 106 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
93 415 Ft‎ 109 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola egyenes és görbe fejjel
93 415 Ft‎ 109 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
84 830 Ft‎ 99 800 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola nyitott billentyűzettel
84 830 Ft‎ 99 800 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
126 565 Ft‎ 148 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött H-lábas fuvola nyitott billentyűzettel
126 565 Ft‎ 148 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
424 830 Ft‎ 499 800 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött alt fuvola
424 830 Ft‎ 499 800 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
466 565 Ft‎ 548 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött basszus fuvola
466 565 Ft‎ 548 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
161 330 Ft‎ 189 800 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!
161 330 Ft‎ 189 800 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
165 750 Ft‎ 195 000 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, nyitott billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!!
165 750 Ft‎ 195 000 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
186 915 Ft‎ 219 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Kitűnő hangszer kezdőknek, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! Egyenes és hajlított fejrésszel
186 915 Ft‎ 219 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
176 715 Ft‎ 207 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, kitűnő hangkarakterrel, zárt billentyűzettel,5 ÉV GARANCIÁVAL!! A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
176 715 Ft‎ 207 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
187 765 Ft‎ 220 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, nyitott billentyűzettel, kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
187 765 Ft‎ 220 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
221 765 Ft‎ 260 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, nyitott billentyűzettel,  kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! Egyenes és görbe fejrészzel A VIENTO FL208-as modell balkezes változatban is kapható!
221 765 Ft‎ 260 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
217 175 Ft‎ 255 500 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst kéményes hangszer, zárt billentyűzettel, kitűnő hangkarakterrel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! Egyenes és görbe fejrésszel A VIENTO FL208 C modell balkezes változatban is kapható!
217 175 Ft‎ 255 500 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
390 915 Ft‎ 459 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Zárt billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!
390 915 Ft‎ 459 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
392 615 Ft‎ 461 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Nyitott billentyűs fuvola, ezüst fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL258-as modell balkezes változatban is kapható!
392 615 Ft‎ 461 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
652 715 Ft‎ 767 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, zárt billentyűs, gravírozott-francia billentyűs és szájrészes, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL308-as modell balkezes változatban is kapható!
652 715 Ft‎ 767 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
653 565 Ft‎ 768 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Tömör ezüst fuvola, nyitott billentyűs, gravírozott-francia billentyűs és szájrészes, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! A VIENTO FL308-as modell balkezes változatban is kapható!
653 565 Ft‎ 768 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
254 830 Ft‎ 299 800 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, zárt billentyűzettel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! BALKEZES VÁLTOZAT!!!
254 830 Ft‎ 299 800 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
280 415 Ft‎ 329 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött fuvola, ezüst szájrésszel, zárt billentyűzettel, egyenes és hajlított fejrésszel, 5 ÉV GARANCIÁVAL!!! BALKEZES VÁLTOZAT!!!
280 415 Ft‎ 329 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
99 365 Ft‎ 116 900 Ft‎ -15% Készleten
0 Ismertető(k)
Ezüstözött, kedvező ár-érték arányú fuvola, zárt billentyűzettel, KEZDŐKNEK
99 365 Ft‎ 116 900 Ft‎ -15%
Leárazott
Készleten
Mutat 1 - 24 / 114