Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP274MKII Bb kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

JP274MKII

Kompenzált, 4 dugattyús  Bb baritonkürt, eufónium

683 900 Ft‎

 • A JP274 baritonkürt egy teljes mértékben kompenzált rendszerű hangszer haladó és felsőbb szintű zenészeknek szánva. A 12"-es tölcsér és 14,72mm-es furat kialakítás terjedelmes, melegen öblös hangterítést eredményez, a dugattyúknál megbízható, alsó rugós, hosszú távra tervezett mechanika dolgozik. A hangszer fúvókával, kiegészítőkkel és egy teljes védelmet biztosító profi keménytokkal érkezik.

  .

  Modell: JP274

  Hangolás: Bb

  Tölcsér: sárgaréz 304,8mm (12")

  Test: sárgaréz

  Furat: 14,72mm (0,580")

  3+1 dugattyú

  3 vízleengedő billentyű

  Kivitel: lakkozott

  Fúvókával és keménytokkal

  Súlya: 4,65kg

  Súlya tokkal együtt: 11,08kg

  .
 • A kompenzációs rendszer segítségével tiszta intonációt tesz lehetővé a"problémás" hangoknál is

 • .

 • A KOMPENZÁCIÓS RENDSZERRŐL BŐVEBBEN ITT ÍRUNK

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Hangolás B

Írd meg véleményed

John Packer JP274MKII Bb kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

John Packer JP274MKII Bb kompenzált Baritonkürt/ Eufónium

Kompenzált, 4 dugattyús  Bb baritonkürt, eufónium

Kapcsolódó termékek