Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP191 Shortreach C fagott

JP191

Kiváló hangszer kezdőknek, speciálisan kisebb kézre optimalizálva

1 101 515 Ft‎

-15%

1 295 900 Ft‎

Juharfa test, ezüstözött billentyűk

Kiváló ár/érték arányú

Kisebb kezűek - gyerekek - számára optimális kialakítás.

  • Modell: JP191

  • Hangolás: C

  • Test: Juharfa lakkozva

  • Billentyűzet: Ezüstözött

  • Billentyű mechanizmus: Egyszerűsített (Short Reach)

  • Fagott súlya: 3.5Kg

  • Fagott és tok együtt: 7.5Kg

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP191 Shortreach C fagott

John Packer JP191 Shortreach C fagott

Kiváló hangszer kezdőknek, speciálisan kisebb kézre optimalizálva

Kapcsolódó termékek