Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP291 C fagott

JP291

C fagott, fekete ABS testű

1 201 900 Ft‎

Normál méretű robusztus fagott haladó zenészek számára teljes hangzás lefedettséggel.

Ergonomikus kialakítás jellemzi a kényelmes játék érdekében megfelelő mechanikai megoldásokkal.

További könnyítést jelent az ABS testtel járó alacsony tömeg.

  • Modell: JP291

  • Hangolás: C

  • Test: fekete ABS kompozit

  • Billentyűzet: Ezüstözött

  • Mechanizmus: Teljes kiosztás

  • Kemény hátra vehető tokkal, tartozékokkal

.

Bemutató videó a hangszerről

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP291 C fagott

John Packer JP291 C fagott

C fagott, fekete ABS testű

Kapcsolódó termékek