Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP011 MKII fuvola

JP011 MKII

Ezüstözött,jó ár-érték arányú fuvola, zárt billentyűzettel, KEZDŐKNEK

71 010 Ft‎

-10%

78 900 Ft‎

  • Jó ár-érték arányú hangszer kifejezetten kezdőknek

  • Ezüstözött, zárt billentyűzettel

  • Színes, vállra vehető tokkal,tokhuzattal

.

GYÁRTÓI INSTRUKCIÓK A KARBANTARTÁSHOZ

.

BEMUTATÓ VIDEÓ A TERMÉKRŐL

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP011 MKII fuvola

John Packer JP011 MKII fuvola

Ezüstözött,jó ár-érték arányú fuvola, zárt billentyűzettel, KEZDŐKNEK

Kapcsolódó termékek