Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP111 fuvola

JP111

Ezüstözött fuvola zárt billentyűzettel

119 920 Ft‎

-20%

149 900 Ft‎

Kiváló ár-érték arányú hangszer

Ezüstözött C lábas fuvola

Zárt billentyűk

Előrehozott G billentyű

E-mechanika

Erős mechanika

Érzékeny, telt  hangszín és széles volumenű dinamikus lehetőségek.

Vállra vehető tokkal

Fuvola súlya: 0,4 kg, tokkal 1 kg

.

Bemutató videó a termékről

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Írd meg véleményed

John Packer JP111 fuvola

John Packer JP111 fuvola

Ezüstözött fuvola zárt billentyűzettel

Kapcsolódó termékek