Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP039 Bb toló trombita

JP039

Különlegesség - Bb TOLÓ TROMBITA (slide trumpet)

151 215 Ft‎

-15%

177 900 Ft‎

  • A JP039 csúszó/toló trombita egy jól megtervezett könnyű B trombita, amelyet neveznek még mini, vagy szoprán harsonának is. Csekély méreteinek köszönhetően kis kezű zenészeknek is tökéletesen alkalmas lehet, valamint jó belépő lehet a harsonák világába is. Sokoldalú játékélménnyel rendelkezik, és különlegesen ragyogó hangzástulajdonságokkal, így jazz játékosok körében is kedvelt modell. Kedvező árszintjével nagyon jó ár/érték arányt képvisel.
    .

  • Bb hangolású toló trombita (slide trumpet)

  • Kis méretű, könnyű

  • Tölcsér: sárgaréz 120,65mm (4,75")

  • Tartozékok: könnyű merevtok

  • JP601 fúvóka

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.


Hangolás B

Írd meg véleményed

John Packer JP039 Bb toló trombita

John Packer JP039 Bb toló trombita

Különlegesség - Bb TOLÓ TROMBITA (slide trumpet)

Kapcsolódó termékek