Bezár

Ez az oldal is cookie-kat és hasonló technológiákat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat.  [ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNK ]

John Packer JP138 Bb/C tenor harsona

JP138

Bb/C tenor harsona fogóventillel

Kisebb méretű hangszer

263 900 Ft‎

 • A JP138 tökéletes harsona kezdőknek, tanulóknak, akiknek kisebb a kezük, vagy alacsonyabb termetűek, és előnyös lehet egy rövidebb csúszkás hangszer. Ugyanakkor ideális lehet haladó játékosok számára is ha kisebb helyen kell játszani, vagy egyszerűen szeretnének egy kompaktabb hangszert.

  A JP138 számtalan ergonomikus előnnyel bír, a rövidebb csúszka mellett kényelmes ujjtámasz segíti a harsona helyes fogásának elsajátítását.

  A hangszer fúvókával és zsebes, vállpántokkal is ellátott kemény tokkal érkezik.

  .

  Hangolás: Bb/C

  Tölcsér: sárgaréz 203mm (8")

  1 forgóventiles szelep

  Kettős furat: 12.7/13.3mm (.500"/.525")

  Vízleeresztő billentyű

  Test: sárgaréz

  Kivitel: Lakkozott

  Fúvóka: JP601

  Súlya: 1.5Kg (3lb 5oz)

  Súlya tokkal együtt: 5.6Kg (12lb 6oz)

  Tartozékok : hátizsákszerű tok és JP601 fúvóka

.

.

A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.

Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.

Típus Tenor

Írd meg véleményed

John Packer JP138 Bb/C tenor harsona

John Packer JP138 Bb/C tenor harsona

Bb/C tenor harsona fogóventillel

Kisebb méretű hangszer

Kapcsolódó termékek